Nokia'nın Gizemli Telefonu Sızdı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nokia'nın Gizemli Telefonu Sızdı!

Nokia\'nın Gizemli Telefonu Sızdı!
09.12.2013 09:30

Samsung'un başına gelen Nokia'nın başına da geldi, Finlandiyalı akıllı telefon üreticisinin yeni ürünü bir lojistik firmasının web sitesinde göründü.

Burçin Aygün - - Geçtiğimiz hafta Samsung'un yaşadığı sızıntıyı bu sefer Nokia yaşadı. Zauba adlı bir lojistik sitesi üzerinde gizemli bir cihazı ortaya çıkan Samsung'a böylece Nokia da katıldı. Yabancı bir lojistik takip web sitesinde görüntülenen bilgilere göre Nokia, Hindistan'a yeni bir akıllı telefon gönderiyor. Nokia RM-977 kod adlı bu cihaz tekil SIM kartlı ve 4.5 inç'lik bir ekrana sahip. Akıllı telefonun geldiği ülke ise şirketin anavatanı olan Finlandiya.

Takip sistemindeki bilgilere göre Finlandiya'dan Hindistan'a gönderilen cihaz, bu ülkede test edilecek ve gelişme sürecine devam edecek. Akıllı telefon hakkında çok detaylı bilgi mevcut değil ancak ekran boyutundan yola çıkılarak RM-977'nin bir Windows Phone olduğu tahmin ediliyor. Telefon için belirlenen fiyat ise yaklaşık 130 Dolar! Bahsi geçen giriş seviyesindeki akıllı telefonun sadece test için Hindistan'a gönderilmiş olabileceği ve hiç gün yüzüne çıkmama olasılığına da sahip olduğunu ekleyelim.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nokia'nın Gizemli Telefonu Sızdı! - Son Dakika


Advertisement