Oneplus One Artık Resmi: 299 $'lık Canavar - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus One Artık Resmi: 299 $'lık Canavar

Oneplus One Artık Resmi: 299 $\'lık Canavar

Son dönemin çok ses getiren akıllı telefonu OnePlus One nihayet resmiyet kazandı.

23.04.2014 12:34
Emre Çetinkaya - -

Daha önce birçok Çinli akıllı telefon üreticisinden ucuz fiyata üst seviye özellikler sunan akıllı telefonlar görmüştük. Ancak maalesef bu telefonların bir çoğu Çin'in dışında satışa çıkartılmıyordu. Son olarak Çinli OnePlus firmasından OnePlus One isminde canavar özelliklere sahip bir akıllı telefon geleceği ortaya çıkmıştı.


Daha önce 16 ülkede satışa sunulacağı belirtilen bu akıllı telefon bugün itibarıyla resmiyet kazandı. OnePlus firmasının ilk akıllı telefonu olan OnePlus One, gücünü 2.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 işlemciden alıyor. 5.5-inç büyüklüğünde 1080p ekrana sahip olan akıllı telefon bunların yanında, 3GB RAM, 13-megapiksel kamera, CyanogenMod arayüz, 162g ağırlık, 8.9mm incelik gibi özelliklerle geliyor.


Bu oldukça üst seviye özelliklerinin yanında OnePlus One'ın 16GB'lık SIM kilitsiz versiyonu sadece 299 dolara satılıyor. Telefonun 64GB'lık versiyonu ise 349 dolar satılıyor. Cihazın ilk etapta satışa çıktığı ülkeleri buradan görebilirsiniz. Aşağıdan ise cihazın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oneplus One Artık Resmi: 299 $'lık Canavar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement