Oyun Dünyasını Karıştıran Hacker! - Son Dakika
Teknoloji

Oyun Dünyasını Karıştıran Hacker!

Oyun Dünyasını Karıştıran Hacker!

Ebay üstünden Xbox One’ın geliştirici kitini satmaya çalışan hacker tehdit savurdu. SuperDaE’nin elinde Xbox One geliştirici kiti dışında başkaları da var. SuperDaE ismini hatırladınız mı? ...

29.05.2013 13:29

Ebay üstünden Xbox One'ın geliştirici kitini satmaya çalışan hacker tehdit savurdu. SuperDaE'nin elinde Xbox One geliştirici kiti dışında başkaları da var.

SuperDaE ismini hatırladınız mı? Bir süre önce SuperDaE, yeni nesil Xbox ve PlayStation hakkında bazı detayları internete sızdırmıştı. Hatta Xbox One'ın geliştirici kitini ise Ebay'dan satışa sunmuştu. Xbox One'ın geliştirici kiti büyük tehdit oluşturuyor. Hacker SuperDaE tutuklanması halinde ise oyun kodlarının ve bazı bilgilerin bulunduğu 2 TB'lık bir dosyayı yayacağını söyledi.

Avustralya vatandaşı olan SuperDaE, tutuklanırsa pazartesi akşamı bilgisayarının başında olmazsa, bilgilerin otomatik olarak hesabından Tweet edileceğini belirtti. Görünüşe göre SuperDaE'nin elinde geliştirici kitleri haricinde, United Front Games, Epic Games, Blizzard ve THQ'la alakalı kodlar var. PS4, Xbox One ve Wii U geliştirici kitleri, henüz yayınlanmamış olan Company of Heroes 2 ve WWE 14′ün muhtemelen eski kodları, ayrıca Epic'e ait Unreal Engine 4, UE4 oyunları olan Fortnite, Kilo, Lima ve Orion bunlardan bazıları.

SuperDaE, Kotaku'ya yaptığı açıklamada bu dosyaların sadece tutuklanması halinde sızacağını söyledi. Bir şey beklemediğini ve siyasi bir açıklama yaptığını açıklamasına ekledi. İlginç bir hal olan olay oyun dünyasını karıştırabilir. Sonuç olarak polis ve hacker arasındaki durumun nasıl sonlanacağını ise göreceğiz. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Oyun Dünyasını Karıştıran Hacker! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement