Red Dead Redemption 3 Heyecanı Yeniden Alevlendi - Son Dakika
Teknoloji

Red Dead Redemption 3 Heyecanı Yeniden Alevlendi

Red Dead Redemption 3 Heyecanı Yeniden Alevlendi

Rockstar Games, yeni bir oyun için tanıtım fragmanı yayınladı ve Red Dead Redemption 3 söylentileri tekrar gündeme geldi. Red Dead Redemption 2'nin başarısıyla beklentiler artarken, oyuncular yeni oyunun çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Oyunun ana karakterini canlandıran Roger Clark ise şirketin yeni bir hikaye üzerinde çalışacağını belirtti.

06.12.2023 23:13

Rockstar Games, dünyanın en büyük oyun geliştiricileri arasında yer alıyor. Şirket, Grand Theft Auto serisinin yanı sıra Red Dead Redemption serisiyle de büyük bir üne sahip. 2018'de piyasaya sürülen serinin ikinci oyunu büyük ilgi gördü ve o zamandan beri yeni bir oyun yani Red Dead Redemption 3 heyecanla bekleniyor.

Rockstar Games ise bundan birkaç gün önce yeni bir oyunu için tanıtım fragmanı yayınladı. Bu gelişmeyle birlikte "Red Dead Redemption 3 gelecek mi?" söylentileri de yeniden alevlendi. Kısa süre önce ise serinin hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

Red Dead Redemption 3 gelecek mi?

Geçtiğimiz yıllarda çıkış yapan Red Dead Redemption 2, şu anda dünyanın en iyi hikayeli oyunları arasında görülüyor. Vahşi Batı'da geçen oyun, oyuncuları derinden etkileyen bir atmosfer yaratıyor ve özellikle ana karakteri Arthur Morgan ile güçlü bir bağ kurulmasını sağlıyor. Oyunun derinlikleri, sürükleyici hikayesiyle birleşerek unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Red Dead Redemption 3 Heyecanı Yeniden Alevlendi

Red Dead Redemption 2'nin bu kadar beğenilmesi, yeni oyunun gelip gelmeyeceği merakını da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde ise Rockstar Games, yıllardır beklenen GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Ronaldo, Messi ve dahası: GTA 6'da olsa nasıl görünürlerdi?

Söz konusu fragman, pek çok platformda izlenme rekorları kırarak adeta bir bomba etkisi yarattı. Red Dead Redemption hayranları ise bu heyecan verici gelişmenin ardından, şirketten Red Dead Redemption 3 ile ilgili bir beklenti içine girdi. Kısa süre önce ise Red Dead Redemption 2'de Arthur Morgan karakterini canlandıran Roger Clark, önemli bir iddia ortaya attı.

Roger Clark, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine sorulan bazı soruları cevapladı. Yeni RDR oyunu ile ilgili bir soru alan Clark, Rockstar Games'in Red Dead Redemption 3'ü mutlaka çıkaracağını söyledi. Fakat bunun için bir bilgi mevcut olmadığı için tarih vermedi.

Ortada dolaşan bazı iddialar, Red Dead Redemption 3 ile Arthur Morgan'ın geri döneceğini öne sürüyordu. Clark ise bu ihtimalin oldukça düşük olduğunu söyleyerek, şirketin yepyeni bir hikaye üzerinde çalışacağını dile getirdi.

Bazı oyuncular, Red Dead Redemption 3 hikayesinde Red Dead Redemption 2'de gördüğümüz Van der Linde çetesinin nasıl oluşturulduğunu görmek istiyorlar. Clark, yepyeni bir hikaye kapsamında bunun da pek mümkün olmadığını söyledi.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Red Dead Redemption 3 çıkarsa oynar mısınız? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Red Dead Redemption 3 Heyecanı Yeniden Alevlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement