Samsung, Apple'a Fark mı Attı? - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Apple'a Fark mı Attı?

Samsung, Apple\'a Fark mı Attı?

Samsung, telefonlarda Apple'a fark atmış olabilir mi? Önemli bir ismin tartışmalı tweet'ine göre "evet"

02.09.2016 13:38

Apple'ın telefonları halen milyonlarca satıyor olabilir; ancak ABD'li firmanın hep rakipleri tarafından takip edilmesine alışığız. Gerçekten, iPhone bize hissettirdiği heyecan konusunda sıkıntı mı yaşıyor?

Böyle bir şey söylemek belki bugün pek mümkün değil, ancak iPhone 7 hakkında söylenenler, örneğin telefonun tasarımının değişmeyeceği ve önemli değişiklikler sunmayacağı, Apple'ın sunacak yenilik bulmakta zorlandığının bir göstergesi. Firmalara tüketici ilişkileri yönetimi (CRM) hizmetleri ve yazılımları sağlayan Salesforce CEO'su Marc Benioff'un retweet'lediği şu gönderi, bir süre tartışılacak gibi görünüyor:

"Apple'ın Samsung'u yakalamaya çalıştığını görmek çılgınca. Pil ömrü, su geçirmezlik, mavi renk, ön led ışığı ve kavisli ekranlar. Standardı Samsung belirliyor."

Crazy seeing Apple trying to catch Samsung.Battery life, waterproofing, blue color,front led light,&curved screens. Samsung set the standard

— Dennis Marshall (@Tigerdevelops)

Orijinal tweet, basketbol koçu Dennis Marshall'a ait, ancak Benioff'un bu tweet'i tekrar paylaşması, bu düşünceyi desteklediğini gösteriyor. Salesforce'dan bir yetkili, Benioff'un retweet'i kendisinin yaptığını da doğruladı; bununla birlikte tweet'in CEO'nun kendi düşüncelerini yansıtıp yansıtmadığı konusunda yorum yapmıyor.

Ancak Apple'ın başarısının işlevlerle gelmediğini unutmamak gerekli. Android üreticileri, işlevlere aşırı önem verme hatasına birçok kez düşseler de, Apple'ın basit ve hoş görünümlü telefonlarla önemli bir kitleyi etkilediği biliniyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Samsung, Apple'a Fark mı Attı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement