Silent Hills İçin Hedef Büyüktü - Son Dakika
Teknoloji

Silent Hills İçin Hedef Büyüktü

Silent Hills İçin Hedef Büyüktü

Silent Hills… İptal edilmesi ve ardından gelen olaylar silsilesi. Gündemde uzun süre kalmayı başaran ve aslında hala da çok konuşulan Silent Hills, bildiğiniz üzere iptal edilmiş ve kullanıcıların büyük tepkisine maruz kalmıştı.

28.09.2015 14:16  Güncelleme: 17:31

Silent Hills… İptal edilmesi ve ardından gelen olaylar silsilesi.

Gündemde uzun süre kalmayı başaran ve aslında hala da çok konuşulan Silent Hills, bildiğiniz üzere iptal edilmiş ve kullanıcıların büyük tepkisine maruz kalmıştı. Hatta kısa bir süre önce, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in piyasaya sürülmesi ardından, kendinden uzun süre bahsettiren ingsoc.org isimli websitesinde, zaman sayacının bitmesi ile birlikte Silent Hills'e ait oyuncuları sevindirecek bir açıklama duyurulması beklenmiş fakat oradan da bir ses çıkmamıştı.

Bu gün ise, iptal edilmeseydi Silent Hills projesinde Hideo Kojima ile çalışması planlanan Guillermo del Toro aslında yapımda Junki Ito'nun da yer aldığını tweetledi. Ito, Japonya'da üretken bir korku manga sanatçıcısı. İlginç bir hayal dünyası olan Ito'nun projede yer alması bir çok şey katabilirdi.

JUNJI ITO, undisputed master of horror in Japan (along with Hino and Tsubaki) and our collaborator in SILENT HILL (S)

— Guillermo del Toro (@RealGDT)

Projenin tekrar yapımına geçilmesi için şu anda aktif bir kampanya bulunmakta. Eğer sizde yapıma destek olmak ve sesinizi duyurmak istiyorsanız imza kampanyasına ulaşabilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Silent Hills İçin Hedef Büyüktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement