Steve Wozniak: "Apple, İphone 6'yı Üç Sene Önce Yapmalıydı" - Son Dakika
Teknoloji

Steve Wozniak: "Apple, İphone 6'yı Üç Sene Önce Yapmalıydı"

Steve Wozniak: "Apple, İphone 6\'yı Üç Sene Önce Yapmalıydı"

Apple'ın iki kurucusundan Steve Wozniak, Apple'ın büyük boy ekranlı iPhone modelini seneler önce piyasaya çıkarması gerektiğini ifade etti.

11.11.2014 18:58

Apple'ın iki kurucusundan Steve Wozniak, Apple'ın büyük boy ekranlı iPhone modelini seneler önce piyasaya çıkarması gerektiğini ifade etti.

Texas'da bir inovasyon merkezi açılışında CNN'e konuşan Steve Wozniak, iPhone 6 hakkındaki görüşlerini açıkladı. Apple'ın büyük ekranlı iPhone modelini üç sene önce çıkarması gerektiğini söyleyen Wozniak, firma bunu yapsaydı Samsung ile çok daha rahat rekabet edebileceğini belirtti.

Wozniak bu konuda haklı olabilir, çünkü araştırma firması IDC'nin rakamlarına bakılırsa birkaç sene önce akıllı telefon piyasasının lideri olan Apple, şimdi küresel pazarda %12 pay ile ikinci sırada. Birinci ise %24 pay ile tabii ki Samsung.

Eski Apple kurucusu ve ortağı firmaya hala körü körüne de bağlı değil. Teknoloji gurusu farklı ürünleri denemeyi ve fikirlerini açıkça söylemeyi de pek seviyor. Mesela piyasaya yeni çıkan akıllı saatleri satın alıp, deneyip, beğenmezse bunu söylemekten de çekinmiyor. Ama Wozniak'ın iPhone 6 modelini çok sevdiği açık seçik belli.

The post Steve Wozniak: "Apple, iPhone 6'yı Üç Sene Önce Yapmalıydı" appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Steve Wozniak: 'Apple, İphone 6'yı Üç Sene Önce Yapmalıydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement