Terminator: Genisys'ten Sönük Başlangıç - Son Dakika
Teknoloji

Terminator: Genisys'ten Sönük Başlangıç

Terminator: Genisys\'ten Sönük Başlangıç

Terminator 2'den sonra çıkan Terminator filmlerine pek ilgi gösterilmiyor gibi. Terminator 3 ve Salvation da pek sevilmemişti.

06.07.2015 11:17
Mahmut Saral - -

İçinde bulunduğumuz şu sıcak günlerde, Hollywood'un birer klasik marka halini alan film serilerinin yeni üyeleriyle arka arkaya karşılaşıyoruz. Hızlı ve Öfkeli 7 (1. 511 milyar dolar hasılat) ile açılan sezon, hemen ardından Avengers: Age of Ultron (1.383 milyar dolar) ve Jurassic World (1.385 milyar dolar) ile devam etmiş, son olarak da yeni Terminator filmi Genisys ile karşılaşmıştık.


Üstte saydığımız Terminator haricindeki filmler, ilk hafta açılışları itibarıyla rekorlar kırdı ve şu an sizin de gördüğünüz üzere 1 milyar dolar hasılat barajını geride bırakmayı başardılar. Terminator ise, bu filmlere kıyasla sönük bir açılış gerçekleştirdi denilebilir. Tabii günler geçtikçe izleyici sayısının artmasıyla birlikte hasılat rakamı da artacaktır, ama şu an tablo pek parlak değil.


Distribütörlüğünü Paramount Pictures'un üstlendiği ve 1 Temmuz itibarıyla Amerika'da vizyona giren film, gösterimde olduğu 5 günlük süreçte (ki diğer bazı ülkelerin hasılatları da var) 130 milyon dolar hasılat toplayabildi. Ufak bir karşılaştırma yapacak olursak, Universal'ın Jurassic World'ü, vizyona girdiği ilk haftasonu itibarıyla 512 milyon dolar hasılat elde ederek dünya rekoru kırmıştı. Bakalım ilerleyen günlerde Genisys'in performansı nasıl olacak.


Ve sanırız tüm bu büyük markaların ardından bu sene artık geriye tek bir büyük kalıyor, o da yeni Star Wars filmi The Force Awakens. O da 18 Aralık 2015'te vizyonda olacak.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Terminator: Genisys'ten Sönük Başlangıç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement