U20 Dünya Kupası Fransa'nın! - Son Dakika
Teknoloji

U20 Dünya Kupası Fransa'nın!

U20 Dünya Kupası Fransa\'nın!

Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası bu akşam sahibini buldu.

14.07.2013 01:59

Furkan Yaldız - - FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası finalinde Fransa, Uruguay'ı penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek, şampiyon oldu. Türk Telekom Arena'da saat 21: 00'de başlayan mücadelede favori görünen Fransa penaltı atışları sonunda kupayı kazandı. Fransa'nın U20 file bekçiliğini yapan Alphonse Areola, 2 penaltıyı birden kurtarmasıyla maça damgasını vurdu. Fransa'nın oyuncuları da hiç penaltı kaçırmaması sonucunda Fransa U20 Dünya Şampiyonu oldu! Turnuvada finale kadar gelmeyi başaran Uruguay, U20 Dünya Kupası'nı

ikinci olarak tamamladı.

Fransa'nın yetenekli gençleri uzun süredir Fransa'ya gelmeyen U20 Dünya Kupası'nı Fransa'ya getirmenin sevincini yaşaya dursun, bizde 3'üncülük mücadelesine gidelim.

Ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası üçüncülük maçı ise Gana U20 ve Irak U20 takımları arasında yapıldı. Gana, Irak'ı 3-0 mağlup ederek Dünya 3.'sü olmayı başardı. Bu maçta favori olarak sahalara çıkan Gana, ilk yarıyı 2-0 skorla kapatarak soyunma odasına önde gitti. Maçın ikinci yarısında ise 78. dakikada Acheampong'un attığı gol ile Gana, Irak'ı 3-0 mağlup ederek Dünya 3.'sü oldu.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji U20 Dünya Kupası Fransa'nın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement