Watch Dogs 2'de "Cinsel Organ" Krizi! - Son Dakika
Teknoloji

Watch Dogs 2'de "Cinsel Organ" Krizi!

Watch Dogs 2\'de "Cinsel Organ" Krizi!

Ubisoft'un yeni oyununda oyun tutkunlarının rastladığı bu karakter, firmaya zor anlar yaşattı!

17.11.2016 00:15

Watch Dogs 2'nin sorunları, multiplayer modunda yaşananları aşmış görünüyor. Watch Dogs 2 oyuncuları, oyundaki kadın karakterlerden birinin "tamamen render edilmiş cinsel organa" sahip olduğunu söylüyor. Bu durum Ubisoft tarafından doğrulanırken firma, sorunu birkaç gün içinde yayınlayacağı yama ile çözeceğini duyurdu.

Ubisoft, epostasında firmanın NPC modellerinden birinin aşırı detaylı biçimde render edildiğinin farkında olduğunu söyledi ve bu durumdan dolayı özür diledi. Firma sözlerine şunları ekledi: "Watch Dogs 2 yetişkin puanlandırmasına sahip bir oyun ancak bu NPC modelini bu hafta yayınlanacak bir yama ile güncelleyeceğiz ve oyundaki diğer NPC modelleriyle daha tutarlı bir hale getireceğiz.

Sözkonusu görüntü ilk olarak Neogaf kullanıcısı Goron2000 tarafından oyun içi kamerayla alınmıştı. Görüntü daha sonra Sony tarafından PlayStation Network'ten kaldırıldı ve kullanıcının hesabı askıya alındı. Bu yüzden Watch Dogs 2 oynarken bu cinsel organla karşılaşmanız halinde, Sony'nin kurallarını çiğneyip, hesabınızın askıya alınmaması için onu Sony'nin sosyal ağ işlevleri üzerinden paylaşmamanızda fayda var.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Watch Dogs 2'de 'Cinsel Organ' Krizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement