Xiaomi, ABD'de Online Mağazasını Açıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Xiaomi, ABD'de Online Mağazasını Açıyor

Xiaomi, ABD\'de Online Mağazasını Açıyor
13.02.2015 18:17

ABD'de onlina mağaza açacaklarını duyuran Hugo Barra, ilk etapta akıllı telefon satışı yapılmayacağının da altını çizdi.

Furkan Yaldız - -

Çin'in hızla gelişen teknoloji devlerinden olan Xiaomi, geçtiğimiz yıl yeni pazarlara açılacağının müjdesini vermişti. Kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Xiaomi, yeni ülkelere giriş yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Hugo Barra bu konuya dair bazı açıklamalarda bulundu.


Hugo Barra, ABD'de ilk olarak Mi.com adlı online mağaza kuracaklarını açıkladı. Ancak gelen bilgilere göre şimdilik bu mağaza üzerinden akıllı telefon ve tablet satışları yapılmayacak. İlk etapta ekonomik fiyat etiketli akıllı bileklik Mi Band, yedek pil çözümü sunan Power Bank gibi aksesuarların satışları yapılması planlanıyor. İlerleyen zamanda ise mobil cihazların tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.


Öte yandan Hugo Barra, ABD pazarında akıllı telefon satışı yapmadan önce donanım sertifikasyonu, yazılım desteği ve alt yapının hazırlanmasını beklediklerini belirtti.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Xiaomi, ABD'de Online Mağazasını Açıyor - Son Dakika


Advertisement