Yandex'ten Ramazan'a Özel Servis - Son Dakika
Teknoloji

Yandex'ten Ramazan'a Özel Servis

Yandex\'ten Ramazan\'a Özel Servis

Arama motoru Yandex Ramazan ayına özel geliştirdiği servisini duyurdu.

25.07.2012 10:30

Kullanıcıların sorularına, doğrudan veya dolaylı olarak cevap vermeyi amaçlayan Rus arama motoru çalışmalarına devam ediyor. Ülkemizde özellikle yayınladığı reklam filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Yandex son olarak Yandex Türkiye'nin başına Mehmet Ali Yalçındağ'ı getirerek Türkiye'deki çalışmalarını hızlandırmayı amaçlıyordu.

Bu çalışmalarının en yenisi olarak Ramazan ayına özel geliştirdiği servisi olan ramazan.yandex.com.tr'yi yayınlayan Yandex bu sefer kullanıcılarının iftar ve imsak saatleri hakkındaki sorularına cevap arayacak.

Yandex, arama motorunda "iftar saati" veya "sahur ne zaman biter" gibi sorgulara, sonuç sayfasının üst kısmında, kullanıcının bulunduğu ile göre bilgi veriyor. Bunun yanında alt kısımda İftar menüsü, Güllaç tarifi gibi Ramazan ile alakalı yemek sorgularına da yer veren Yandex, sağ alt kısımda ise Günün panoraması bölümünde Ramazan ayında gidilebilecek (Ayasofya Cami gibi) yerleri gösteriyor.

Yandex'in tüm aya ait iftar ve imsak saatlerinin bulunduğu özel imsakiye sayfasına ramazan.yandex.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yandex'ten Ramazan'a Özel Servis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement