Yeni İpod'lar İtunes'un İçinden Çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni İpod'lar İtunes'un İçinden Çıktı!

Yeni İpod\'lar İtunes\'un İçinden Çıktı!

Apple farklı renk seçenekleriyle yeni iPod'ları çıkarmayı planlıyor.

03.07.2015 17:17
Hasan Uğur Nayır - -

Apple cephesinde yoğun olarak iPhone 6s dedikodusu ve jailbreak bombardımanı var. Aradan sıyrılan bazı ilginç gelişmeler var. Bunlardan biri ise yeni iTunes sürümü olan 12.2'de bulundu. iTunes'ta yeni renk seçenekleriyle birlikte iPod touch, nano ve shuffle'a ait görseller keşfedildi. Bu keşif Apple'ın yeni çıkarma planlarına ait.


Görsellerde gümüş, uzay grisi, kırmızı, pembe, mavi ve altın renginde iPod modelleri gözüküyor. Pembe, mavi ve altın mevcut olmayan yeni seçenekler. Uzay grisi ise şu anki bilinen tonundan daha koyu gibi.



Apple'ın renk seçenekleri dışında cihazların iç bölümünü güncelleştirmesi veya değiştirmesi şu anda bilinmeyen asıl nokta. Potansiyel donanım geliştirmesi olsa da, görsellere göre renk dışında tasarımlarda bir değişiklik yok. Apple'ın iPod serisi son birkaç yıldır satışlarda istenilen seviyelerde değil.


Görsellerdeki iPod touch'ın takvim uygulamasında 14 Temmuz tarihi yazıyor. Buradan yola çıkanlar ise Apple'ın 14 Temmuz Salı günü yeni iPod'ları tanıtabileceğini söylüyor. Olasılık var, ama şirket yeni iPod'ları iPhone lansmanına da saklayabilir. Siz ne dersiniz?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni İpod'lar İtunes'un İçinden Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement