ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, Türkiye'nin birçok noktasından gelen paraşüt sporcularını festivalde bir araya getirdi. Paraşüt sporcuları gün boyu 3 bin 500 metre yükseklikten atlayış yaparken, festivalde Türkiye'nin ilk ve tek kadın profesyonel akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener de akrobasi uçağıyla gösteri yaptı.
Eskişehir'de düzenlenen 5. Skydiving Fest-Paraşüt Günleri etkinliği başladı. Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, Türkiye'nin dört bir yanından lisanslı paraşütçüler bir araya geldi. Etkinlikte, paraşütçüler nostaljik uçaklardan atlayış yaparken, Türkiye'nin tek sivil profesyonel kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in gösterisi de izlendi. Festivalin kapanışında paraşütçülere katılım sertifikaları takdim edilecek.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen hava gösterilerinde yaş ortalaması 73 olan Deli Anlılar Paraşüt Takımı, 8 bin metreden atlayarak jübile yaptı. Sancaklarını gençlere devreden paraşüt takımının 72 yaşındaki kaptanı Ömer Erdem, 'Sancağımızı gençlere teslim ediyoruz. Yerimizi bıraktığımız genç takımımıza başarılar diliyoruz' dedi.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen iki günlük hava gösterileri Romanya'dan gelen 'Romanya Şahinleri' ekibinin yanı sıra Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk ve Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği Türk Yıldızları'nın nefes...
TÜRK YILDIZLARI NEFES KESTİEskişehir'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen hava gösterilerine Romanya'dan katılan 'Romanya Şahinleri' ekibi, gösteri uçuşu yaptı.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 8'incisi düzenlenen hava gösterileri, Türkiye'nin ilk profesyonel kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in gösterisiyle başladı. Gökyüzünde uçağından saldığı dumanla kalp şekli çizerek izleyenleri selamlayan Şener'in güç manevralı gösterisi ilgi gördü. Türk Hava Kuvvetleri'nin göz bebeği Türk Yıldızları da gösteri yapacak.
Eskişehir'de Sivrihisar Sportif Havacılık Kulübü Derneği tarafından düzenlenen '4. Skydiving Fest-Paraşüt Günleri' başladı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen paraşütçüler, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nde renkli görüntüler oluşturdu. Etkinlikte nostaljik uçaklarla 10 bin fit yükseğe çıkan paraşütçüler, adrenalin dolu anlar yaşadı. Salgın nedeniyle ara verilen etkinlik, paraşütçülere katılım belgesi verilmesiyle sona erecek.
ESKİŞEHİR'de, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nin M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi'nde, tarihin tanığı olan uçaklar sergileniyor.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'incisi düzenlenen hava gösterileri, 2 günde 70'e yakın akrobasi gösterisiyle tamamlandı.
Eskişehir gündem haberi | ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'incisi düzenlenen hava gösterileri, 2 günde 70'e yakın akrobasi gösterisiyle tamamlandı.
Eskişehir'de 'Sivrihisar Hava Gösterileri' başladı (3)Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'ncisi düzenlenen Hava Gösterileri ilk günü Hürkuş ve SoloTürk gösterisiyle tamamlandı.
Eskişehir'de 'Sivrihisar Hava Gösterileri' başladı (2)Eskişehir'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'ncisi düzenlenen Hava Gösterileri'nde Türkiye'de ilk kez 'kanat yürüyüşü' gösterisiyle İsviçreli Danielle ve Emiliano Del Buono çifti boy gösterdi.
ESKİŞEHİR'de, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'ncisi düzenlenen Hava Gösterileri yerli ve yabancı akrobasi pilotlarının yanı sıra havacılık tutkunu binlerce kişiyi bir araya getirdi.
Eskişehir haberler... ESKİŞEHİR'de, Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce 7'ncisi düzenlenen 'Sivrihisar Hava Gösterileri', yerli ve yabancı akrobasi pilotları ile havacılık tutkunu binlerce kişiyi bir araya getirdi.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 7'incisi düzenlenecek olan hava gösterileri yerli ve yabancı akrobasi pilotlarını bir araya getirecek.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 6'ncı kez düzenlenen, yerli ve yabancı akrobasi pilotlarının katıldığı hava gösterileri nefes kesti.
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, 12 Eylül'de yapılacak "Sivrihisar Hava Gösterileri 2021" için hazırlıklar sürüyor.
Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezinin, Eskişehir'e 94 kilometre uzaklıktaki ilçenin Yeşilköy Mahallesi'nde 2014'te faaliyete geçirdiği Necati Artan Tesisleri'ndeki M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi, 2018'de 800 metrekare alanda ve tek hangar olarak açıldı.
Eskişehir'de akrobasi pilotlarının gösterisi nefes kestiESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 5'incisi düzenlenen ve 15 kadar akrobasi pilotunun katıldığı hava gösterileri heyecanlı anlar yaşattı.
Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kağıt uçak yarışması düzenlendi.
Sivrihisar'da akrobasi heyecanı sürüyorEskişehir'de bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Sivrihisar Hava Gösterileri'nin ikinci günü akrobasi pilotlarının nefes kesen gösterileriyle devam ediyor.
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen "Sivrihisar Hava Gösterileri 2019"da uçuş yapan "Türk Yıldızları" nefes kesen bir gösteriye imza attı.
Hava gösterilerinde gelin damat sürprizi Fotoğraf çekimlerini model uçakların önünde gerçekleştirdilerESKİŞEHİR - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen "Sivrihisar Hava Gösterileri 2019"a fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damat büyük ilgi gördü.
ESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 4'üncü düzenlenen ve 9 ülkeden akrobasi pilotlarının katıldığı Hava Gösterileri nefesleri kesti.
Akrobasi pilotlarının gösterisi nefes kestiESKİŞEHİR'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu yıl 4'ncü düzenlenen ve 9 ülkeden akrobasi pilotlarının katıldığı Hava Gösterileri adeta nefesleri kesti.
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde yarın gerçekleştirilecek "Sivrihisar Hava Gösterileri 2019"da gösteri yapacak "Türk Yıldızları" gerçekleştirdiği prova ile hazırlıklarını tamamladı.
Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bilgi yarışmasında, 1940 model DC-3 Douglas uçağının adını bilen 60 kişi, bu uçakla gökyüzünde gezinti yaptı.