Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, büyük ölçekli şirket ortağı olup gelir vergisi beyannamesi vermeyen 10 bin mükellefe yönelik gözetim programıyla 15 milyar liralık matrah farkı elde etti. Gelişmeyi duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Vergi denetimlerimizin odağına kayıt dışı yüksek gelir gruplarını aldık. Vergide adaleti artırmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıttı.
ANKARA'nın Altındağ ilçesindeki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda, doğal gaz tesisatındaki kaçak nedeniyle rahatsızlanan 25 kişi hastaneye kaldırıldı.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bakanlıkta strateji ve değerlendirme toplantısına ilişkin, "Çok daha mükellef odaklı, etkin, hızlı ve daha adaletli denetim süreçlerini temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları Derneği'nin hazırladığı 'Gelir Uzmanlığı Mesleği Değerlendirme Raporu'nda Gelir İdaresi Başkanlığında yeni bir sayfa açılması gerektiği vurgulandı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.