Kılıçdaroğlu'ndan karşı hamle: Özgür Özel'i engellemek için TBMM'ye başvuruda bulunacak
Son Dakika Logo
02.06.2026 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'ndan karşı hamle: Özgür Özel'i engellemek için TBMM'ye başvuruda bulunacak

"Mutlak butlan" kararıyla CHP Genel Başkanlığı koltuğuna Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanı Özgür Özel’in bugün yapmayı planladığı grup toplantısına vize vermedi. TBMM Başkanlığı’nın toplantı sorusuna "Böyle bir talebimiz yoktur" yanıtını gönderen Kılıçdaroğlu yönetimi, Özgür Özel'e grup kürsüsünü kapatmak ve toplantıyı tamamen engellemek için bugün saat 13.30'da Meclis'e resmi başvuruda bulunacak. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selami Karagülle Selami Karagülle:
    paralel yapıya geçit yok 1 2 Yanıtla
  • dilaver ovalı dilaver ovalı:
    Selami başkalarının iç meselelerine karışmayın.Kaostan beslenmeyi de bırakın..Sevinen sen olmayacaksın sonunda..Bunu iyi bil 0 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement