Prof. Dr. Pehlivanoğlu, Türkiye Ekonomisi ve Yatırım Araçları Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Son Dakika Logo
26.03.2025 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Pehlivanoğlu, Türkiye Ekonomisi ve Yatırım Araçları Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhat Pehlivanoğlu, Haberler.com'da Abdurrahman Yazıcı'nın konuğu oldu. Pehlivanoğlu, Türkiye ekonomisinde faiz politikaları, borsa ve altın piyasalarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. ''Merkez Bankası, bankalar arası faiz oranlarını yükselterek piyasalara müdahale etti'' diyen profesör, altın ve gümüş piyasalarına ilişkin öngörülerde bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • poyraz can poyraz can:
    hangi ekonomi??? 1 papua yeni kınası 9,22 tl hangi ekonomi????? papua yeni ginede internet yok bırak teknolojiyi. 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement