Kılıçdaroğlu'nun avukatı emniyete dilekçe verdi: Genel merkezin teslimini talep ederiz
Son Dakika Logo
24.05.2026 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'nun avukatı emniyete dilekçe verdi: Genel merkezin teslimini talep ederiz

CHP’de mutlak butlan kararı sonrası yaşanan kriz sürerken Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne ikinci kez dilekçe verdi. Dilekçede, mahkeme kararına rağmen CHP Genel Merkezi’nin boşaltılmadığı belirtilirken, milletvekillerinin bile binaya alınmadığı ifade edildi. Çelik, tüm görüşme girişimlerinin sonuçsuz kaldığını belirterek genel merkezin Kılıçdaroğlu yönetimine teslim edilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını talep etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Turgut Yıldız Turgut Yıldız:
    insanları germenin ne anlamı var. zaman herşeyin ilacıdır. Mahkeme kararlarına mecburen uyacaklar. ama zorla girmek istemeleri provokasyon yapmak istiyorlar. Özgür Özel in yapacağı tek şey Parti kurmak ve Genel Kurul yapılmazsa erken seçim yapılırsa o partiye geçmek 0 0 Yanıtla
  • 149614 149614:
    Hiç bir işe yaramayan ve malum kişilere hizmet eden Sn. Kılıçtaroğlu ortalığı iyice katıştırdın. Senin yüzünden bir çok oy kaybına sebebiyet veriyorsun. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement