Milli güreşçi Rıza Kayaalp tarihe geçti! 5'inci kez dünya şampiyonu oldu
Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stilde 5'inci kez dünya şampiyonu olarak tarihe geçen milli güreşçi Rıza Kayaalp, "Türkiye'nin güreşte en çok altın madalya kazanan sporcusu oldum. Cumhuriyet tarihimizin en çok madalya alan sporcu unvanını elde ettim. En çok madalya alan sporcusu olmak da gurur verici. Son 1.5 yılım kaldı. Onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ülkeme yeni başarılar kazandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Ali Candan:
Maşaallah subahanallah, Tebrikler ,bir futbolcu olsaydın, günlerdir haberin yapılır binlerce kişi karşılaşırdı, ama maalesef memleketimizde Ata sporuna bile önem verilmiyor gereken değer hiç verilmiyor,bileğinin gücünden aslanlar gibi boğuşarak aldığı madalyadan dolayı bizim gururumuzsun, Başarılarının devamını bekliyoruz. 210Yanıtla
osman ayaz:
Aslan parçası.helal olsun kardeşimize150Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)