Pervin Buldan, "hayır" oyu kullanılması için çağrı yaptığı tezkereye yanlışlıkla "evet" dedi! HDP'li vekillerden müdahale gecikmedi
Son Dakika Logo
27.10.2021 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pervin Buldan, "hayır" oyu kullanılması için çağrı yaptığı tezkereye yanlışlıkla "evet" dedi! HDP'li vekillerden müdahale gecikmedi

Dün TBMM'de Irak ve Suriye tezkeresinin oylandığı sırada ilginç bir an yaşandı. Oylamada AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Memleket Partisi "Evet" oyu kullanırken, HDP ve CHP de "Hayır" oyu geldi. Ancak günlerdir "hayır" oyu için çağrı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, oylamada "Evet" oyu için elini kaldırdı. Buldan'ın yaptığı yanlışlığa hemen yanında bulunan bir diğer vekil müdahale etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement