CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: Bir İnat Uğruna Türkiye'nin 50 Milyar Dolarını Yaktılar Ama Çiftçinin Zararı İçin Arayan Soran Yok
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kemalpaşa’da dondan etkilenen kiraz bahçelerini yerinde inceledi. Devlet yetkililerinin mağdur olan üreticiyi yalnız bıraktığını kaydeden Bakan, “Bir inat uğruna Türkiye'nin 50 milyar dolarını yaktılar Ekrem İmamoğlu'nu önlerinden çekmek için. Ama çiftçinin zararı için gelen giden, arayan soran yok. Devlete şimdi ihtiyaç var. Devlet, devletliğini şu an gösterecek” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?