Güney Kore'de bir uçak faciasının daha eşiğinden dönüldü
Son Dakika Logo
30.12.2024 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Kore'de bir uçak faciasının daha eşiğinden dönüldü

Güney Kore'de dün duvara çarpan yolcu uçağının infilak etmesi sonucu 179 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın sıcaklığı devam ederken ülkeden bir korkutan haber daha geldi. Güney Kore'ye ait Jeju Air'e ait ikinci Boeing 737-800 tipi uçak iniş takımlarında sorun yaşadı ancak güvenli bir şekilde inişi sağlandı. Güney Kore'de tüm Boeing 737-800'lerin denetlenmesi emri verildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Yalçın Serkan Yalçın:
    AMAÇ YAKİN ZAMANDA SAVAŞ ÇIKARIP İNSANLARI HAVA YOLUNUN GÜVENLİ OLMADIĞINI KANITLIYİP KARADANDA YOLU KAPATIP TUM MİLLETİ SAVAŞA SOKMAKTİR... 1 1 Yanıtla
  • ibrahim sari ibrahim sari:
    Evet yeni modamız uçak düşmeleri. Bir sonraki gündem değiştirme modamız ne olacak acaba merakla beklemekteyiz.. 1 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement