AP milletvekilinden Gazze oturumunda şakalaşan bakanlara sert sözler: Kendinizden utanmalısınız
AP Milletvekili Marc Botenga, Gazze'de İsrail ablukası nedeniyle kötüleşen insanı durumun görüşüldüğü Gazze oturumunda AB Konseyini temsil eden Bakan Adam Szlapka'nın meslektaşıyla şakalaşıp gülmesine sert tepki gösterdi. Avrupa'nın ikiyüzlü davrandığını söyleyen Botenga, ''Bu, komik değil. Filistinliler de insandır. Kendinizden utanmalısınız ve bu AB'nin karakteristiğidir.'' dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
mehmet şirin zeydan:
Ahlaksız ,vicdansiz prens Selman ve sözde İslam liderlerinden daha cesur ve insani bir duruş sergilemiş.helal olsun .380Yanıtla
Seko:
helal olsun böyle dersler verilmeli ama bu dersi alan yok adamlar vicdansız imansız 90Yanıtla
Mesut Zafer:
Adam her yerde adamdır. Insan her yerde insandır. Helal olsun.70Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)