11 yıl önce dolandırıcılıktan hüküm giydiği ortaya çıkan bakan istifa etti
29.11.2024 02:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 yıl önce dolandırıcılıktan hüküm giydiği ortaya çıkan bakan istifa etti

İngiltere'nin İşçi Partili Ulaştırma Bakanı Louise Haigh, 2013 yılında işlediği dolandırıcılık suçu nedeniyle görevinden istifa etti. Haigh, çalınan şirket telefonunu kullanmaya devam ettiğini itiraf etti. Olayın yaşandığı dönemde Aviva sigorta şirketinde çalışan Haigh, çalınan eşyaların listesini polise vermiş ve şirket telefonunun da çalındığını bildirmişti. Ancak, telefonun kendisinde olduğunu polise bildirmemişti. Bu durum dolandırıcılık suçundan hüküm giymesine neden oldu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Chef Cecey:
    bizde boyle birsey olsa kimse kalmaz ama olmaz 29 0 Yanıtla
  • Yaşar Koldemir:
    Demekki demokrasi var . 17 1 Yanıtla
  • Kerem saygılı:
    Burda ticaret bakanı kendi bakanlığına dezenfektan satıyor piyasanın 3 katı fiyatına plaket verip yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorlar. 11 0 Yanıtla
    Irem Dekin:
    istifa etti 0 0
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement