Cenk Eren, köpeğin ısırdığı çocuğun kuduz olduğuna inanmamıştı! Yaptığı paylaşımı sildi
Son Dakika Logo
05.11.2022 04:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenk Eren, köpeğin ısırdığı çocuğun kuduz olduğuna inanmamıştı! Yaptığı paylaşımı sildi

Bitlis'te köpek saldırısı sonrası kuduz tespit edilen çocuk, uyutularak yoğun bakıma alındı. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cenk Eren ise "Kuduz vakası yalanı ortaya çıktı. Bu yalan haberi yayan kişiler ve hayvan düşmanları kudurmuş olabilirler. Sokak hayvanları yalnız değildir" dedi. Eren, gelen tepkilerden sonra paylaşımı sildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kenan mutlu kenan mutlu:
    BELLİKİ BU CENK EREN DENEN HERİF KARA CAHİLİN TEKİ,HAYVAN DOSTU OLUN LAN SİZE BİŞEY DİYEN YOK BİZ DE HAYVANLARI SEVİYORUZ AMA SİZLER GİBİ ÖNCE HAYVAN SONRA İNSAN DEMİYORUZ,ÖNCE İNSAN SONRA HAYVAN DİYORUZ SIĞ BEYİNLİLER,ŞOVU BIRAKIN ARTIK 26 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement