Ekrem İmamoğlu Çağlayan Adliyesi'nde İfade Verecek... Mansur Yavaş: "Konuşması Bitmeden Soruşturulma Açılması Yargılamaya Gölge Düşürüyor"
Son Dakika Logo
31.01.2025 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekrem İmamoğlu Çağlayan Adliyesi'nde İfade Verecek... Mansur Yavaş: "Konuşması Bitmeden Soruşturulma Açılması Yargılamaya Gölge Düşürüyor"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün ifade verecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Adliyesi’ne gitti. Yavaş, "Soruşturulmaz insanlar olduğumuza inanmıyoruz ama konuşması bitmeden soruşturulma açılması adliyeye gölge düşürüyor, yargılamaya gölge düşürüyor" dedi. Tutuklamaları eleştiren Yavaş, "Ağır cezalık bir suç değil. Niye tutukluyorsunuz? İnşallah bugünler de sona gerecek gerçekten hukukun üstün olduğu, yargının kimseden talimat almadığı bir Türkiye'ye hep birlikte kavuşacağız" diye konuştu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement