Altın fiyatlarında 5 ay sonra bir ilk
Son Dakika Logo
31.07.2026 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altın fiyatlarında 5 ay sonra bir ilk

Ons ve gram altın, ABD Doları’ndaki toparlanma ve kâr satışlarının etkisiyle haftanın son gününde gerilemeye geçti. Günlük düşüşe rağmen aylık bazda yüzde 1,7 prim yapan değerli metal, jeopolitik riskler ve Fed’in eylül ayı faiz beklentilerinin gölgesinde son beş ayın ilk aylık kazancını tamamlamaya hazırlanıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kubilay Turkyilmaz Kubilay Turkyilmaz:
    DOLAR ŞİLİRİLMİŞ BİR BALONDUR ÇİN ALTIN STOĞUNU DEVAMLI ARTTIRIYOR YAKINDA ABD DOLARINA KARŞI GÜÇLÜ BİR KARŞI ATAK GELECEK VE ABD TARİHİNDE ÜÇÜNCÜ BİR RESESİYON YAŞAYACAK 3 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement