Yılmaz Tunç: Dilovası'ndaki yangına ilişkin bilirkişi heyetinin çalışmaları sürüyor
Son Dakika Logo
09.11.2025 06:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz Tunç: Dilovası'ndaki yangına ilişkin bilirkişi heyetinin çalışmaları sürüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dilovası'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin "Soruşturma kapsamında şu ana kadar 11 şüpheli gözaltına alınmıştır. Yangının çıkış nedeni ve sorumlu kişilerin tespitine yönelik olarak bilirkişi heyeti çalışmalarını sürdürmektedir" açıklamasında bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kemal Kemal:
    ülkede ki yangınların hepsi planıdır, 2016 dan beri her ay imalathanelerde yangın çıkıyor. kaç kere araştırılsın dediysem nafile,burda ki yorumlar gırgır şamata! 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement