Serdar Dursun, tribünlerin 'Arda' isteğine rağmen penaltıyı neden kendisi kullandığı konusunda açıklama yaptı: Sahada ağabeylik yok
Son Dakika Logo
20.02.2022 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Dursun, tribünlerin 'Arda' isteğine rağmen penaltıyı neden kendisi kullandığı konusunda açıklama yaptı: Sahada ağabeylik yok

Fenerbahçe'nin Hatayspor karşılaşmasında penaltıdan gollerini atan Serdar Dursun maçtan sonra açıklama yaptı. Taraftarın ilk penaltıyı Arda'nın kullanması yönünde tezahürat yapmasına karşın penaltıyı kendisi kullan Dursun, "Sahada ağabeylik yoktur. Arda da çok sakindir. İyi vurur yani. Penaltıda ilk ben yazıldığım için ben kullandım." ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement