Fenerbahçeli Futbolcuların Düğünleri Nedeniyle Türkiye Kupası Finalinde Forma Giyemeyecekleri Ortaya Çıktı
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası finalinde Joshua King ve Miguel Crespo'nun düğün organizasyonları nedeniyle forma giyemeyecekleri açıklandı. Deprem felaketi nedeniyle maçın tarihi değişince düğünleriyle çakışan futbolcuların planlarını iptal edemeyecekleri belirtildi. King Yunanistan'da, Crespo ise Portekiz'de evlenecek. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
Deniz Şirin:
Abi adamlar kahin değil ki depremi bilsinler ve sonrasında organizasyon tarihinin değişeceğini. O kadar sığ düşünüyorsunuz ki... Neyse Kupalar gelsin veya gelmesin yer gök sarı lacivert... Biz takıma gönül verdik geri kalan herşey teferruat...1911Yanıtla
Yüksel Yılmaz:
Fenerbahçe Spor Kulübü değil Ali Baba'nın Çiftliği olmuş273Yanıtla
Seyfettin:
Oynamiyo bunlar zaten173Yanıtla
Emir Emir:
ADAMLAR HAKLI EVLENECEKLER.173Yanıtla
süleyman hakan gökşen:
ne olacak şimdi ?41Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)