Kasımpaşa formasıyla ligin ikinci yarısına damga Muleka'ya Beşiktaş kancası! Bonserivisi almak için kulübüyle görüşmeler başladı
Son Dakika Logo
10.06.2022 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa formasıyla ligin ikinci yarısına damga Muleka'ya Beşiktaş kancası! Bonserivisi almak için kulübüyle görüşmeler başladı

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla çıktığı 14 maçta 12 gol, 4 asistlik performansıyla lige damga vuran golcü oyuncu Jackson Muleka'yı liste başı yaptı. Siyah beyazlılar, Kongo oyuncuyu bonservisiyle transfer etmek için kulübü Standart Liege ile görüşmelere başladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement