Otel odasındaki baskından şok detay: Yedek telefon sevgilinin iç çamaşırından çıktı
Son Dakika Logo
28.03.2026 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otel odasındaki baskından şok detay: Yedek telefon sevgilinin iç çamaşırından çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ‘rüşvet’, ‘irtikap’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçlarından gözaltına alındı. Olayın yankıları sürerken Yalım'ın Ankara'da bir otel odasında 21 yaşındaki belediye personeliyle yakalandığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Otel odasında yapılan aramada ise Yalım'ın şifresini vermeyi reddettiği ikinci telefonun 21 yaşındaki genç çalışanın iç çamaşırından çıktığı iddia edildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • As81855655 As81855655:
    dimdik ayaktayız diyorlar, doğru dimdik. 0 0 Yanıtla
  • Kazım Neşeli Kazım Neşeli:
    Ne yapalım şimdi ,uçkuruna sahip çıkamayan bir adam yüzünden CHP den mi istifa edelim ,elbette CHP den vazgeçmeyeceğiz,çürük elmalardan kurtulacağız 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement