Ankara'da NATO Zirvesi teyakkuzu! Memurlara 6 gün izin verildi, ekipler sahaya indi
Son Dakika Logo
29.06.2026 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da NATO Zirvesi teyakkuzu! Memurlara 6 gün izin verildi, ekipler sahaya indi

Ankara, 36'ncı NATO Liderler Zirvesi öncesinde geniş güvenlik önlemleriyle alarma geçti. Zirve kapsamında 55 binden fazla emniyet personeli görev yapacak, çok sayıda yol trafiğe kapatılacak ve bazı metro istasyonlarında yolcu alımı durdurulacak. Ayrıca 9 ilçedeki kamu çalışanları, kritik görevler dışında 6-12 Temmuz tarihleri arasında idari izinli sayılacak. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mustafa Doğan Mustafa Doğan:
    Bazıları günde 3buçuk saat mesai maas 92bn ama yetmyor hikmeti nedır efendi bu işin 0 0 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat Hüseyin Ermurat:
    Ne oldu bu allah aşkına ne getirisi olacak hiç herkez bildigini okuyacak boş masraf tabiki o masraf gösteris icin olunca masraf degil yazzık ya bu ülkeye 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement