14 yıldır biriktirdiği 37 kilogram gümüşü bozdurdu! İşte eline geçen para
Tam 14 yıl boyunca gümüş biriktiren bir vatandaş, 37 kilogramlık yatırımıyla kuyumcunun yolunu tuttu. Tek seferde gerçekleştirilen gümüş bozdurma işleminde kuyumcu müşterisini tebrik ederken, yapılan hesaplama sonucu gümüşler için tam 3 milyon 589 bin lira ödendi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
Kıvanç Ertürk:
14 yıldır hergün yüksek maaşlı bir çalışanın maaşını kenara koymuş. Araştırılsın denilecek miktarlar26Yanıtla
kenan özkaya:
14 yıl biriktir. Gümüşün değeri düşükken bozdur. Akıl işi değil. Allah bilir? Günahı boynuna. 33Yanıtla
Kadir Can:
Süper zeka 14 sene biriktirmiş gümüş 170 gördü satmamış düşük fiyat satmış beklese 6 7 ay daha gümüş yine o fiyatlara çıkardı33Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)