15 Temmuz'da düzenlenecek mitingi duyuran Vali Yerlikaya, İBB Başkanı İmamoğlu'na ait görüntüler paylaştığını fark edince paylaşımını sildi
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz saat 17.30'da Saraçhane meydanında düzenlenecek etkinliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 15 Temmuz darbe girişiminden görüntülerin yer aldığı paylaşımda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı gün düzenlenen Saraçhane mitinginin görüntülerinin de yer aldığının fark edilmesi üzerine paylaşım silindi. Daha sonra Yerlikaya, İmamoğlu'nun mitingine ait görüntülerin olduğu kısmın kaldırıldığı yeni bir paylaşımda bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?