Müsavat Dervişoğlu: "Tayyip Erdoğan'a Bir Daha Seçilme Şansı Verecek Bütün Anayasa Değişikliklerinin Karşısında Duracağız"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Anayasa tartışması gündeme geldiğinden beri bu ülkede etnik köken tartışılıyor, Abdullah Öcalan tartışılıyor, bu ülkenin milli ve manevi değerleri üzerinde derin tartışmalar yaşanıyor. Bunların hepsini maksatlı buluyorum ve bunların karşısında sonuna kadar duracağız. Tayyip Erdoğan'a bir daha seçilme şansı verecek ya da tek adamlığı takip edecek bütün anayasa değişikliklerinin karşısında duracağız" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?