Fethiye'de can pazarı! Tur teknesi yandı, 115 kişi suya atladı
Son Dakika Logo
13.08.2026 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de can pazarı! Tur teknesi yandı, 115 kişi suya atladı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında içerisinde 115 kişinin bulunduğu gezi teknesinde yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine teknede bulunan yolcular can yeleklerini giyerek denize atlarken, bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri ve çevredeki tekneler tarafından tahliye çalışması başlatıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serkan mermer serkan mermer:
    sürekli aynı olaylar ve aynı bölge. belli ki denetimsizlik var, belli ki fazla kazanmak için bazı teknik konulardan ödün veriliyor. birileri ölmeden önlem alınmayacak sanırım. senelerdir giderim oraya, ne teknelere binerken, ne inerken güvenli değil. asla ailemi bu tekenelere bindirmem. 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement