Özge Özpirinçci, kendisine paçoz diyen Esra Balamir'e yanıt verdi
Son Dakika Logo
28.03.2023 03:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özge Özpirinçci, kendisine paçoz diyen Esra Balamir'e yanıt verdi

Esra Balamir, katıldığı canlı yayında beyazlayan saçlarını boyatmayan Özge Özpirinçci'yi, "Doğal olacağım diye gittikçe paçozlaşıyor" sözleriyle hedef aldı. Balamir'in sözlerini yanıtlayan Özpirinçci, "Kendinden şüphe duymandan çıkar sağlayan bir toplumda kendini beğenmek, sevmek isyankar bir davranıştır. Sonsuza kadar isyan" cevabını verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dilek dilek:
    Valla çokta doğal.saçını boyamıyor, makyaj yapmıyor orasını burasını açmıyor diye mi paçoz oluyormuş. benim anamda boyatmıyor saçını makyajda bilmez paçoz mu oluyor yani. boyasız çıksın ekranlara bakalım Esra hanım neye benziyor :) 21 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement