AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Oğan hakkında açıklamalarda bulundu: Pazarlık meselesi hiçbir zaman Cumhurbaşkanımızın siyaset tarzına uygun değil
Son Dakika Logo
21.05.2023 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Oğan hakkında açıklamalarda bulundu: Pazarlık meselesi hiçbir zaman Cumhurbaşkanımızın siyaset tarzına uygun değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı. Sinan Oğan ve ATA İttifakı'nın 2. turda kimi destekleyeceği konusuna da değinen Çelik, "Tabii ki herkesin kendi takdiri. Pazartesiyi bekleyeceğiz. Siyasi değerlendirme, müzakere, pazarlık başka şeyler. Pazarlığı kendinize yakın olanlarla müzakereyi daha dışındaki insanlarla yaparsınız. Pazarlık meselesi hiçbir zaman ne Cumhurbaşkanımızın siyaset tarzına ne AK Parti'ye ne Cumhur İttifakı'na uygun değildir" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.