ABD adaleti! 15 yaşındayken beyaz bir kadına tecavüz etmekle suçlanan siyahi adam suçsuz olduğu anlaşılınca 48 yaşında tahliye edildi
Son Dakika Logo
26.07.2022 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD adaleti! 15 yaşındayken beyaz bir kadına tecavüz etmekle suçlanan siyahi adam suçsuz olduğu anlaşılınca 48 yaşında tahliye edildi

Yıl 1989'u gösterirken New York'ta bulunan Central Park'ta beyaz bir kadına tecavüz ve darp suçlamasıyla içeri atılan 6 siyahi gençten sonuncusu Steve Lopez, bugün hakkındaki suçlamalardan beraat etti. Çıkan sonuçla beraber Lopez, 15 yaşında suçsuz yere girdiği hapishaneden 33 yıl sonra yeni 48 yaşında tahliye edildi. Lopez'in avukatı Eric Renfroe, karar sonrası ABD'nin adalet sistemine teşekkür etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement