Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Azerbaycan ile dış ticaret hacmimiz yüzde 31 oranında artarak 5.2 milyar dolara ulaştı"
Son Dakika Logo
04.11.2022 05:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Azerbaycan ile dış ticaret hacmimiz yüzde 31 oranında artarak 5.2 milyar dolara ulaştı"

- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Azerbaycan ile dış ticaret hacmimiz yüzde 31 oranında artarak 5.2 milyar dolara ulaştı" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bakü'de gerçekleştirilen Azerbaycan ve Türkiye Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu'nun 10. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement