Newcastle'da takımın yeni sahibi Prens bin Selman'ın ismini haykırdılar
Son Dakika Logo
08.10.2021 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Newcastle'da takımın yeni sahibi Prens bin Selman'ın ismini haykırdılar

Newcastle United taraftarları, takımlarının 352 milyon euroya Prens Muhammed bin Selman'a satılması haberiyle gündem oldu. St.James Park stadı çevresinde geç saatlere kadar çılgınlar gibi sevinç yaşandı. Newcastle taraftarları, takımlarının Manchester City gibi bir konuma erişeceği hayalini doyasıya kutladı. 400 milyar euroluk serveti olan Muhammed bin Selman'ın takıma kazandıracaklarının hayalini doyasıya yaşadılar. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dilaver Ceylan Dilaver Ceylan:
    Adamlar ticaretine bakıyor Türkiye de olsa bu vatan haini ilan ederler 7 9 Yanıtla
  • Burak dinçer Burak dinçer :
    Turkiyenin düşmanı bu adam,müslüman olmayanlarla daha iyi geçiniyor,kesinlikle güvenilmeyecek biri,kirli işlerin adamı,bizden olmadığı aşikar,müslümanlara zarar veriyor. 12 3 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement