Halk otobüsü şoförü müstehcen film izlerken kadın yolcuya yakalandı
İstanbul'da bir minibüs şoförünün seyir esnasında vatandaşlara aldırış etmeden cinsel içerikli film izlerken kaydedilen görüntüler büyük tepki çekerken bir skandal olay daha yaşandı. Bursa'da bir özel halk otobüsü şoförü de telefonunda müstehcen film izlerken bir kadın yolcuya yakalandı. Kendisini şikayet edeceğini söyleyen yolcuya otobüs şoförü "Özür dilerim" yanıtı verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
Kerem7272:
KERHANELER KAPATILDI DİYE OLDU BUNLAR. MİLLET AZDI319Yanıtla
78908900:
Yaşantısını belden aşağı düşünmek ile geçirenin değeri "Çıkardığı Atık" kadar olur..201Yanıtla
Szka788304:
iflah olmaz istediğiniz gibi bir topluma ulaştınız dinsiz devlet toplum mu var seksen sene din karşıtlığınızın geldiği nokta yetiştirdiğiniz toplum ortada hala okulda din eğitimi ne ortaçağ zihniyet tı diyor bunlar182Yanıtla
zurnaci samo Oner:
memleket dingonun ağrına dönüşmüş 111Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)