Depremden sonra gelen istila! Evleri ve bahçeleri sardı, ilaç da çare oluyor
Son Dakika Logo
19.10.2026 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremden sonra gelen istila! Evleri ve bahçeleri sardı, ilaç da çare oluyor

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Bintaş Mahallesi'nde depremin ardından başlayan salyangoz istilası yaklaşık 8 evi ve sebze bahçelerini sardı. İlaç, tuz ve kükürtle sonuç alamadıklarını anlatan mahalle sakini Ahmet Çalışır, ilacın etkisinin yalnızca 1 gün sürdüğünü, salyangozların evlerin içine kadar girdiğini söyleyerek yetkililerden çare istedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet Vatandaş Mehmet Vatandaş:
    Sadece Hatay'da değil başka yerlerde de iki yıldır çok yaygın 1 0 Yanıtla
  • 128547Ab& 128547Ab&:
    Eko yada gönderin 0 0 Yanıtla
  • Zafer El Zafer El:
    Mevsimsel normal yağmurlardan sonra olur Ankara dahil Anadolu'nun her yerinde var depreme bağlamayın doğanın dengesini bozmayın merhameti bırakmayınız 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.