DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Akdeniz Üniversitesi'nde sendika yetkisinin başka bir sendikaya verilmesine tepki gösterdi
Son Dakika Logo
22.08.2024 03:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Akdeniz Üniversitesi'nde sendika yetkisinin başka bir sendikaya verilmesine tepki gösterdi

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Dev Sağlık-İş Sendikası'nın yüzde 1 barajının altında kalmasına yönelik dava süreci devam ederken Akdeniz Üniversitesi'nde sözleşme yetkisinin başka bir sendikaya verilmesine tepki gösterdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement