İşte adliye çıkışı tacizcisinin öldüren kadının ilk sözleri: Sinirlerime hakim olamadım
Kocaeli'de, eski eşinin yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Sümeyye M., mahkemede Emrah Çeliksoy'un kendisine geçmişte cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Duruşma sonrası adliye önünde Çeliksoy'a bıçakla saldıran Sümeyye M., kalbinden yaraladığı Çeliksoy'un ölümüne neden oldu. Gözaltına alınan kadın, ilk ifadesinde yaşananlar nedeniyle sinirlerine hakim olamadığını söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
eser demir:
Kadına saygım artı keşke 2004 idam kalmasaydı ülke bu kadar kötü halde olmazdı 52Yanıtla
Eyüp sabri Tuncer:
Ne saygısı gitmiş otele saldırdı diyor alkol almışlar bu kadınların bazıları tam şeytan beyan esas deyip atıyorlar içeri herkez birbirine düşman oluyor Allahım şerlerinden muhafaza buyursun inşallah 50Yanıtla
Mh459267:
İÇERİDE SİNİRLER ALINMIYOR MAALESEF20Yanıtla
mavişş Kaplan:
eline sağlık anca vadandaş kendi işini kendi halledecek duruma getirdi devlet iyi yapmış 11Yanıtla
Emre Acar:
İddia etmemiş söylemiş böyle bir eylem gerçekleştirdiğine göre 11Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)