Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Abdülkerim Bardakcı Galatasaray'la yarın sözleşme imzalayacak! İşte ilk sözleri
Fenerbahçe'ye transfer olması beklenirken, Galatasaray'a 3+1 yıllığına transfer olan Abdülkerim Bardakcı yarın sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Açıklamalarda bulunan Bardakcı, "Çok büyük bir camiaya gidiyorum. Türkiye'nin en büyük futbol takımlarından birisi. Tabii buradan buruk bir sevinçle ayrılıyorum." dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Kerem Kerem:
Bardakçı helal sanada bu yakışır fenere söz ver Galatasaray a gidicem de aslında olman gereken yer 3 lig bu kafayla seneye oraya gidersin zaten İstanbul'a bu kafayla geldinmi çabuk bozulursun 00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)