Okan Buruk alınan 3 puan sonrası hakemlere ateş püskürdü
Son Dakika Logo
18.04.2026 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Buruk alınan 3 puan sonrası hakemlere ateş püskürdü

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gençlerbirliği mücadelesinin ardından konuştu. Hakem yönetimini eleştiren Okan Buruk, ''Faul olmayan pozisyondan sarı kart. İyi oynayan oyuncumu çıkarmak zorunda kalıyorum. İkinci sarıyı gösterip atacak. Sezince çıkarıyorum. Oyuncular sadece oyuna odaklansın. Anlayamıyorum bu kadar! Hata yapılabilir. Ben de yaptım çok fazla ama hata başka bir şey, yetenek başka bir şey. Maç sonunda kazandığımıza sevinmedim" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erol Erol:
    Şaşırdıkmı hayor.demekki bizim dün yedipimiz 2 nci gol gibi olmayan faulden gol yeseler kıyameti koparacaklar 65 96 Yanıtla
    B. Fatih B. Fatih:
    Olmayan penaltı ve kırmızıyla bi yere kadar.yetenek yoksa beklentiyi büyütmemek lazım.kuşlar fazla ötmemeli. 51 27
    Gs190581 Gs190581:
    Beşiktaş maçında haksız penaltıda sesiniz çıkmıyordu 31 5
  • Fatih Yilmaz Fatih Yilmaz:
    Yazık hoca sevinememiş bile. Ağlıcam şimdi 2 4 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement