İYİ Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu, canlı yayında gerekirse parti kuracaklarını açıkladı
İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, siyasal iklimi canlandırmak için gerekirse parti kuracaklarını söyledi. Ağıralioğlu, yeni nesil tertemiz bir siyasal dil alanı olduğunu belirterek, en iyi iş yapanların bir araya gelerek memlekette işlerin daha iyiye gideceği bir siyasal iklimi canlandırmaya çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, muhalefetin savrulduğunu düşündüğünü de sözlerine ekledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
GÜRKAN ALAN:
Bir sen eksiktin kurun kurun Türkiye parti hurdalığı zaten ilkelerin sağlamsa gir al bir parti yürü devam et, parti niye kuruyorsun arkadaş..Senin fikirlerinde benzer parti yokmu senin kuracağın parti gökten zembille mı inecek.. Hayret bir şey yaa.100Yanıtla
Halil Erol:
Parti kursan ne olcak kimseden oy alamafiktan sonra50Yanıtla
Hakim ATMACA:
Sende kendini bi dene ki derdin ülke olsaydı projelerinle kendini kanıtlardın 20Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)