Rojin dosyasında yeni detay! Ailenin avukatı "hocam" dediği kişiyi işaret etti
Van'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut'tan önemli açıklamalar geldi. Rojin'in kaybolmadan hemen önce temas kurduğu bazı kişilerin DNA örneklerinin alınmadığını iddia eden Karabulut, bu kişiler arasında Rojin'in "hocam" diye hitap ettiği bir kişinin de bulunduğunu söyledi. Karabulut, söz konusu kişilerin araştırılması için savcılığa talepte bulunduklarını açıkladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Uğur Kart:
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi İŞİN İÇİNDE EN BAŞINDAN OLAY ÖRTBAS EDİLİYOR.BAŞKA KIZLARDA ÖLMESİN DİYE SONUÇ AÇIKLANMALI10Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)